Kategoriat
Yleinen

Kevätkokouksen antia

Neljännes Spoven jäsenistä oli läsnä Kevätkokouksessa – mukava määrää. Tärkeimmät asiat olivat katsaus viime vuoden toimintaan sekä seuran taloudelliseen tilanteeseen.

Edellisvuosien tapaan toiminnan pääpaino on ollut kilpailutoiminnassa. SM-kilpailuihin osallistumisessa sekä järjestetyissä omissa kisoissa (hiihto, maastojuoksu ja yleisurheilu). Lisäksi on järjestetty pieniä kuntoilutapahtumia.

Seuran talous perustuu kahteen tukijalkaan, jäsenmaksuihin sekä saatuun avustukseen. Kerätyillä varoilla on maksettu SM-kilpailujen osanottomaksut ja pienehköt hallintokulut. Toistaiseksi talous on vakaalla pohjalla.

Kokouksessa puhuttiin myös toiminnan kehittämisestä ja kilpailulisensseistä. Lisenssien osalta selvennämme käytäntöjä ja ohjeita. Näistä enemmän lähiaikoina seuran sivuilla. Toiminnan kehittämiseksi on aloitettu työ ja ensimmäisenä askeleena voidaan nähdä tänä keväänä alkaneet yhteislenkit (näistä on erillinen artikkeli). Tavoitteena on aktivoida seuran jäseniä ja saada uusia spovelaisia. Tässä kaikkien nykyisten jäsenten panos on tärkeä. Myös ideoita toiminnan osalta toivotaan yhä useammalta.

Kiitokset kokouksen osanottajille ja Hyvää loppukevättä ja kesää!

Alla kuva kokouksesta.

Kevätkokouksen 2024 osanottajia