Jäsenmaksu ja lisenssit

Jäsenmaksu

Spoven jäsenmaksu pysyy vuonna 2024 edellisten vuosien tasolla. Yksittäisjäsenen maksu on 30 euroa ja perheen jäsenmaksut ovat yhteensä 50 euroa. Myös kannatusjäsenmaksu voi maksaa haluamansa summan. Jäsenmaksu tulisi maksaa mahdollisimman pikaisesti, mutta kuitenkin ennen kilpailuihin ilmoittautumisia.

Seuran Pankkiyhteys OKOYFIHH: FI92 5780 0720 3466 62. Laita saajaksi Spove ry ja viestikohtaan Oma nimi ja vuoden 2024 jäsenmaksu.

Kilpailulisenssi

SAUL on ottanut vuoden alusta lähtien käyttöön kaikissa sen alaisissa yleisurheilukilpailuissa vaadittavan kilpailulisenssin. Eli kaikkiin SM-tason ja joihinkin muihinkin Saulin alla järjestettyihin kilpailuihin voi osallistua vain, jos on etukäteen hankkinut lisenssin.

Lisenssi on henkilökohtainen ja voimassa kalenterivuoden (hankittava lisenssi on samalla SUL lisenssi, mutta on SAULin kisoissa koko vuoden voimassa, vaikka lisenssin tiedoissa mainitaan 30.9.).

Lisenssin hinta on alle 60 vuotiailta 39 euroa per vuosi ja yli 60 vuotiailta 25 euroa. Hankintajärjestelmä (alla linkit sinne) valitsee automaattisesti oikean hinnan. Lisenssiin ei sisälly vakuutusta, joten jokaisen on hankittava erikseen riittävä vakuutusturva.

Lisenssi hankitaan oheisten tietojen ja ohjeiden mukaisesti:  https://info.suomisport.fi/ HUOM: valitse SUL yleisurheilulisenssi.